Curs:

Fundamente în Arte Marţiale şi Comunicare

 

 

 

6 luni, 4 module, 1 singur curs complet!

FAM (Fundamente în Artele Marțiale).

 

Octombrie 2014 - Martie 2015

Înscrierile se fac până pe 30 septembrie 2014.

 

 

 


Nu rata această ocazie!
ÎNSCRIE-TE!

 

 

Prin înscrierea la curs (rezervarea locului sau plata avansului), confirmi ai citit, înţeles și acceptat Termenii și Condiţiile

Intră cu dreptul pe tatami! Înscrie-te la cel mai complex și eficient curs de inițiere în artele marțiale acum în premieră în România, organizat sub egida FRAY (Federaţia Română de Aikido Yoshinkan) şi a Federației Internaționale de Karate "NIKO" (New International Karate Organisation), în parteneriat cu A.N.P.C.P.P.S. Romania Info-Cons.

 

Odată ce ai absolvit cu succes, vei obține prima centură în stilurile Yoshinkan Aikido și Karate Ashihara, precum şi primul grad în Arta Comunicării, cu diplome recunoscute pe plan naţional şi internaţional.

 


 

OPEN - 30 septembrie 2014

Pentru a afla mai multe, te invităm la un "OPEN" (Live Demo) în care vom prezenta cursul FAM: în ce constă el, ce vei învăţa acolo şi unde poţi ajunge după cele 6 luni de seminarii. 

 

Vino marţi, 30 septembrie 2014, între 20:00 - 20:30, la dojo.ul Matei Basarab (Str. Matei Basarab, nr.32). 

Intrarea este liberă - în limita locurilor disponibile. Cei interesaţi sunt rugaţi -şi anunţe intenţia de participare prin email la fam@fray.ro sau telefonic la 0722588010. aşteptăm!

 

 

 

 


Te-ai săturat să te simţi greoi, obosit, lipsit de energie sau fără aer după ce ai urcat câteva scări?

Vrei să fii mai sigur pe tine atunci când te plimbi cu iubita (sau familia) prin oraș? Te simţi nepregătit în faţa violenţei din stradă şi nu ai sti cum să ieşi din astfel de situaţii delicate?

Şefii tăi încă nu au observat pe deplin potenţialul tău? Vrei să ieşi în evidenţă în discuţiile de grup de la muncă?

Vrei să ai abilitatea de a aplana cu uşurinţă conflictele, să păstrezi controlul situaţiei (şi al interlocutorului) în orice discuţie, conflict de idei sau de argumente? Vrei să cunoşti secretele comunicării non-verbale şi limbajul corpului?

 

Cursul FAM este soluţia pentru tine! Cu acest pachet complet, în premieră în România, vei ajunge să stăpâneşti tehnici şi principii de autoapărare, dar şi de filozofie, comunicare eficientă, mediere și negociere pentru orice situaţie.

 


Te-ai entuziasmat??

Asta nu a fost tot!


 

Vom acoperi întregul spectru al artelor marţiale:

- ARMONIA şi ECHILIBRUL INTERNesenţinale nu doar în autoapărare, ci şi în viaţă (familie, carieră). Aici înveţi tehnicile fluide, specifice Aikido-ului, prin care te mulezi pe mişcările adversarului, folosidu-te de forţa lui pentru a-l controla, proiecta sau imobiliza. De asemenea, înveţi controlul de adversari multipli, arta dezechilibrării oponentului, eschive şi preluări eficiente (Aikido Yoshinkan).

- ŞCOALA CĂDERILOR – prin care înveţi că nu este esenţial de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici. Aici înveţi tehnicile necesare prin care să poţi face căderi din orice poziţii, fără a te răni! Astfel eviţi accidentările şi te poţi ridica rapid şi uşor în picioare. (Aikido Yoshinkan).

- COMBATIVITATEA şi EFICIENŢA LOVITURILOR – studiul loviturilor de braţe şi picioare, explozia şi anduranţa, precizia şi eficienţa acestora, elemente fundamentale pentru dobândirea unei atitudini corecte şi a spiritului de luptător. Aici îţi dezvolţi siguranţa de sine, curajul şi disciplina, dar şi respectul şi modestia (Karate Ashihara - full contact).

- LUPTA LA SOL - pentru că deşi ne dorim să rămânem în picioare, uneori ajungem şi la sol, iar lupta nu se va opri doar pentru că am picat jos. Aici înveţi controlul adversarului în cele mai dificile poziţii, prin folosirea eficientă a greutății corpului, prin tehnici articulare și/sau de strangulări, autoapărare 1 la 1 executată chiar şi fără nevoia de a apela la lovituri, antrenament asiduu şi dedicare totală (Jujutsu/Aiki Ne Waza/Aiki-Jujutsu).

- COMUNICAREA (verbală şi non-verbală) – lucruri fundamentale, pe care dacă le faci bine, eviţi confruntarea fizică şi controlezi situaţia. Acoperim toată gama de situaţii existente în viaţa de zi cu zi (acasă, la muncă, pe stradă – oriunde!). Aici înveţi relaţionarea corectă, negocierea eficientă şi medierea precisă, abilitatea de a aplana cu uşurinţă conflictele, armonizarea interacţiunilor verbale, controlul situaţiei (şi al interlocutorului) în orice discuţie, conflict de idei sau de argumente, fundamentele comunicării non-verbale şi limbajul corpului (Arta Comunicării).

 


 

ORGANIZARE

 

Cele 3 antrenamente saptamânale au fost planificate în aşa fel încât să atingă mai multe aspecte ale dezvoltării tale personale. Ţi-am pregătit:

  • Două şedinţe de pregatire fizică şi tehnică în fiecare săptămână. Când vei ridica mâna ca nu mai poţi, noi vom fi acolo să te sprijinim! Te susţinem la fiecare pas, îţi stimulăm perseverenţa şi te învaţăm cum să treci peste obstacolul pe care ţi-l pune corpul când îţi spune că nu mai face faţă.
  • Al treilea seminar săptămânal va conţine elementele de bază din practica şi teoria comunicării şi negocierii pentru orice situaţie - de criză ori de conflict. Vei beneficia de o îmbinare foarte eficientă a elementelor practice şi teoretice pentru a face faţă în orice confruntare (fizică sau de idei/verbală).
  • Programul va fi marţi (19:30-21:30), joi (19:30-21:30) şi sâmbătă (10:00-11:30).

 

Cursul începe la 2 octombrie și se va încheia pe 26 martie 2015. Sâmbătă, 28 martie 2015, va avea loc examenul final, iar a doua zi, festivitatea de premiere! 

 

Înscrierile se încheie pe 30 septembrie 2014, aşa că te sfătuim să te grăbeşti. Locurile sunt limitate şi se oferă după principiul "primul venit, primul servit"!

 

 


 

DESPRE NOI

Asociaţia C.S. Yoshinkan Aikido a fost înfiinţată în anul 2004 de un grup de entuziaşti, vechi practicanţi de arte marţiale, care au dorit să ofere celor interesaţi oportunitatea de a se cunoaşte mai bine si de a-si gasi echilibrul interior prin practicarea de arte marţiale, în special Aikido.

 

Aikido înseamna armonie. Principiile sale încurajează colaborarea, „lucrul împreună”, înţelegerea şi toleranţa faţă de cei din jur. Practicarea acestei arte ne ajută în lupta cu propriul orgoliu şi ne permite suprimarea iniţiativelor violente şi distructive ce provin din latura negativă şi egoistă a omului. 

 

Clubul nostru doreşte ca prin activitaţile sale, sa imprime aceste principii tuturor cursanţilor, îmbinând tehnicile de autoaparare cu o filozofie de viaţă bazată pe non-violenţă. De asemenea, cultivăm atitudinea - modul în care se prezintă şi reacţioneaza omul în situaţii dificile sau critice din viaţă.

 


 

Contact

 

Adresa Dojo Central:

Colegiul National "Matei Basarab"

Str. Matei Basarab, nr. 32

Sector 3, Bucureşti

 

 Telefon contact:

0722 588 010

0756 090 900

 

Email

(informatii şi rezervări):

fam@fray.ro  

 

Coordonate GPS – Dojo:

44.430493, 26.113257

 

www.yoshinkan-aikido.ro

 


 

 

 

Copyright ©2014, Yoshinkan Aikido