Termeni si Conditii

 

Asociatia Club Sportiv Yoshinkan Aikido (denumita mai departe "Clubul") 
---------------------------------------------------------------------------------------- 
Sediul: Str. Babesti, Nr.3, Sector 6, Bucuresti
CUI 16971913
CIS Nr. 0015546
Nr. identificare în Reg. Sportiv B/A2/00304/2004 
Registrul Special Nr. 371 / 30.11.2004
 
Cod bancar IBAN: RO39 INGB 0000 9999 0273 0565
Banca: ING Bank 

 

Prin intrarea pe acest website, accesarea oricărei pagini interioare, sau prin înscrierea la unul din cursurile prezentate, confirmi că ai citit, înțeles şi acceptat termenii şi condițiile, așa cum sunt descrise în prezentul document (prezenta pagină web). Prin exprimarea acceptului cu privire la termenii şi condițiile redactate în cuprinsul acestei pagini, certifici pe propria răspundere că ești o persoană adultă, având cel puțin 14 ani şi care înțelege drepturile şi obligațiile legale ce decurg din accesarea acestui site, a produselor şi serviciilor oferite.

 

Secțiunea „Termeni şi condiții” poate fi actualizată periodic. Clubul isi asuma dreptul de a schimba si actualiza oricand acesti termeni. Verificati regulat aceasta pagina pentru a fi la curent cu ultimele conditii impuse de Club.

 

„Termeni şi Condiții” reprezintă un contract / acord legal între tine (vizitator, utilizator sau cursant) şi CLUB, cu privire la utilizarea website-ului www.yoshinkan-aikido.ro, a serviciilor şi cursurilor oferite (numite mai departe “Servicii”), precum şi a tuturor materialelor de instruire, a informațiilor şi suporturilor de curs sau materiale didactice (numite mai departe “Conținut”).

 

 

DREPTURI DE AUTOR / COPYRIGHT
 

În conformitate cu Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, vă facem cunoscute următoarele:

 

Toate drepturile sunt rezervate. Orice preluări (integrale sau parțiale) ale informațiilor (sub formă de text sau imagine) conținute în acest site, pot fi folosite numai cu permisiunea scrisă a Clubului!

 

Utilizatorul trebuie să presupună că orice vede sau citește pe acest Website este protejat de drepturi de autor, în afara situațiilor în care este menționat altfel în mod expres, şi nu poate fi utilizat fără permisiunea scrisă a CLUBULUI, decât in condițiile menționate în acești Termeni si Condiții.

 

Poți descărca (downloada) materialele prezentate pe www.yoshinkan-aikido.ro numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să menții intacte toate mențiunile referitoare la drepturile de autor, mărcile înregistrate şi orice alte notificări referitoare la drepturi de proprietate intelectuală.

 

Utilizatorul nu este însă autorizat să copieze, creeze derivate, republice, reproducă, posteze, încarce (uploadeze), transmită sau distribuie sub orice formă (online sau offline) conținutul acestui website (integral sau parțial), incluzând text, imagini, fișiere text (indiferent de extensie), fișiere audio şi video, indiferent de scopuri, fără permisiune scrisă din partea CLUBULUI.

 

 

DISPOZIŢII FINALE
 
Clubul este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, de interes privat, cu personalitate juridică, ce promovează dezvoltarea artelor marţiale în România.
 
Şcoala românească de Aikido Yoshinkan promovată de Club este unică şi se diferenţiaza de alte stiluri de arte marţiale, având componente didactice şi elemente tehnice proprii. Generic suntem subordonaţi mişcării "Aikido", atât ca filozofie, cât şi în ceea ce priveşte tehnica de bază (kihon waza) şi principiile studiate. Tehnica liberă abordată acoperă însă o arie mult mai largă decât Aikido-ul traditional, având elemente tehnice ce se pot regăsi parţial în stiluri precum: Jujitsu, Karate-Do, Judo, Kali-Do, Systema, Wing-Chun, Jet-Kune-Do, Jo-do, Aiki-jo, Kendo şi Aiki-ken. 
 
Cursanţii care se înscriu şi participă la antrenamentele organizate de Club, precum şi la stagiile şi seminariile acestuia, se obligă să respecte întrutotul regulamentul Clubului şi al FRAY, acceptând condiţiile impuse de aceste entităţi cu privire la participarea la antrenamente, comportamentul din timpul antrenamentelor, precum şi practicarea artelor marţiale şi folosirea tehnicilor însuşite pe parcursul acestora. 
 
Cursanţii se obligă să acorde Clubului dreptul nelimitat de a crea, procesa, posta online, distribui şi/sau vinde orice material foto sau video propriu realizat în timpul antrenamentelor sau altor activităţi organizate de Club în care aceştia apar şi pot fi identificaţi, fără a putea cere compensaţii financiare sau alte pretenţii (de orice fel).
 
 
[Ultima actualizare: 01.09.2014