ASR Nivel 1 - Arte Martiale si Comunicare

 

[Detalii - click pe poză]

 

 

 • Te-ai săturat să te simţi greoi, obosit, lipsit de energie sau fără aer după ce ai urcat câteva scări? Vrei să fii mai sigur pe tine atunci când te plimbi cu iubita (sau familia) prin oraș? Te simţi nepregătit în faţa violenţei din stradă şi nu ai sti cum să ieşi din astfel de situaţii delicate? Vrei să ai abilitatea de a aplana cu uşurinţă conflictele, să păstrezi controlul situaţiei (şi al interlocutorului) în orice discuţie, conflict de idei sau de argumente? Vrei să cunoşti secretele comunicării non-verbale şi limbajul corpului? Ai copii și nu știi la ce sport să-i îndrumi pentru o dezvoltare armonioasă?
 • Avem soluția pentru tine: cursurile noatre de arte marțiale! Răgăsește-ți armonia interioară, fă mișcare, fă primul pas. Pe ceilalți ți-i vom arăta noi! 

 

 

Intră cu dreptul pe tatami!

 

 

6 luni, 4 module, 1 singur curs complet! Înscrie-te la cel mai complex și eficient curs de inițiere în artele marțiale (de la tehnică, la condiţie fizică, la comunicare), acum în premieră în România: 
 
ASR (Aiki Seishin Ryu) - Nivel 1
 
Odată ce ai absolvit cu succes, vei obține prima centură în stilurile Yoshinkan Aikido și Karate Ashihara, precum şi primul grad în Arta Comunicării, cu diplome recunoscute pe plan naţional şi internaţional.
 
Click AICI pentru detalii... 
 

Cursul FAM 2014

Prin înscrierea la curs (rezervarea locului sau plata avansului), confirmi că ai citit, înțeles şi acceptat Termenii şi Condițiile, așa cum sunt descrise AICI

 

Nume, Email 

 

CINE

Cursul se va desfășura sub egida FRAY (Federaţia Română de Aikido Yoshinkan) şi a Federației Internaționale de Karate "NIKO" (New International Karate Organisation). După absolvire, fiecare participant va primi diplome cu recunoaştere naţională şi internaţională și va avea toate cunoștințele şi abilităţile necesare aprofundării oricărui stil de arte marțiale (cu precădere Aikido, Karate sau Jujutsu). 

CE

Pentru a te îndruma așa cum trebuie în lumea artelor marțiale, am gândit programul perfect:
 • Cursul durează 6 luni şi va fi împărțit în două trimestre.
 • Vei beneficia de trei antrenamente săptămânale, frecvenţa ideală pentru a-ţi putea însuşi toate elementele esenţiale. 
 • În total, vor fi 68 de seminarii, plus lecția introductivă.
 • Vom acoperi întregul spectru al fundamentelor din artele marţiale: 
  • ARMONIA, echilibrul intern şi tehnicile fluide, executate din picioare, prin care se poate proiecta sau imobiliza un adversar, controlul de adversari multipli, arta dezechilibrării oponentului, eschive şi preluări eficiente, precum şi şcoala căderilor (Aikido Yoshinkan) 
  • COMBATIVITATEA, atitudinea şi spiritul de luptător, siguranţa de sine, respectul şi modestia, curajul şi disciplina, studiul loviturilor de braţe şi picioare, explozia şi anduranţa, precizia şi eficienţa acestora (Karate Ashihara) 
  • LUPTA LA SOL, controlul adversarului în cele mai dificile poziţii, prin folosirea eficientă a greutății corpului, prin tehnici articulare și/sau de strangulare, autoapărare 1 la 1 executată fără nevoia de a apela şi la lovituri, antrenament asiduu şi dedicare totală (Aiki Ne Waza/Aiki-Jujutsu) 
  • COMUNICAREA, relaţionarea corectă, negocierea eficientă şi medierea precisă, abilitatea de a aplana cu uşurinţă conflictele, armonizarea interacţiunilor verbale, controlul situaţiei (şi al interlocutorului) în orice discuţie, conflict de idei sau de argumente, fundamentele comunicării non-verbale şi limbajul corpului.

Dojo

CUM

Antrenamentele săptămânale au fost planificate în așa fel încât să atingă mai multe aspecte ale dezvoltării tale personale. 
 • Ți-am pregătit două ședințe de pregătire fizică și tehnică în fiecare săptămână. Când vei ridica mâna că nu mai poți, noi vom fi acolo să te sprijinim! Te susținem la fiecare pas, îţi stimulăm perseverența și te învăţăm cum trebuie să gândești când corpul îți spune că nu mai face față.
 • Al treilea seminar săptămânal va conține elementele de bază din practica şi teoria comunicării și negocierii pentru orice situație - de criză ori de conflict. Vei beneficia de o îmbinare foarte eficientă a elementelor practice și teoretice pentru a face faţă în orice confruntare fizică sau de idei (verbală).
 • Cu acest pachet complet, în premieră în România, vei ajunge să stăpâneşti tehnici şi principii de autoapărare, dar şi de filozofie, comunicare eficientă, mediere și negociere pentru orice situaţie.

Pentru a-ţi rezerva un loc, cel mai rapid şi sigur mod este cel online, apăsând pe butonul "Rezervă Acum" de mai jos. Rezervarea implică achitarea unui avans de 50 euro, care îţi asigură un loc în cadrul acestui curs extraordinar. 

 

ATENŢIE! Prin înscrierea la curs (rezervarea locului sau plata avansului), confirmi că ai citit, înțeles şi acceptat Termenii şi Condițiile, așa cum sunt descrise AICI

 

Plata se face uşor şi sigur prin PayPal. 

 

Nume, Telefon

 

 

Ca variantă alternativă, îți poți rezerva locul și efectuând plata prin transfer bancar, direct în contul Asociaţiei noastre. În acest caz, vei achita 220 LEI, menționând la detaliile de plată "Rezervare Curs ASR - Nivel 1" si numele persoanei pentru care faci rezervarea.

 

Contul bancar (IBAN): RO39 INGB 0000 9999 0273 0565

Banca: ING Bank  

Beneficiar: Asoc. C.S. Yoshinkan Aikido

 

Ulterior, pentru a rămâne cu locul pe care l-ai rezervat temporar, în termen de 30 zile de la rezervare, dar nu mai târziu de 15 decembrie, trebuie achitat şi restul de plată (în funcţie de opţiunea aleasă, fiind vorba fie de plata primului trimestru, fie suma integrală cu reducere 10%).

 

Nu rata această ocazie! Locurile sunt limitate şi se vor epuiza rapid!

 

Pentru orice informaţii suplimentare, ne poţi contacta la adresa de email asr1@fray.ro sau la telefoanele 0722-588010 şi 0756-090900.

 

DESPRE NOI

Asociația C.S. Yoshinkan Aikido a fost înființată în anul 2004 de un grup de entuziaști, vechi practicanți de arte marțiale, care au dorit sa ofere celor interesaţi oportunitatea de a se cunoaște mai bine şi de a-şi găsi echilibrul interior prin practicarea de arte marțiale, în special Aikido.
 
Aikido înseamnă armonie. Principiile sale încurajează colaborarea, „lucrul împreună”, înțelegerea și toleranța față de cei din jur. Practicarea acestei arte ne ajută în lupta cu propriul orgoliu și ne permite suprimarea inițiativelor violente şi distructive ce provin din latura negativă şi egoistă a omului. 
 
Clubul nostru dorește ca prin activitățile sale, să imprime aceste principii tuturor cursanților, îmbinând tehnicile de autoapărare cu o filozofie de viață bazată pe non-violență. De asemenea, cultivăm ATITUDINEA - modul în care se prezintă și reacționează omul în situații dificile sau critice din viață.

COORDONATE

 
 
Adresă Dojo Central:
Colegiul Naţional "Matei Basarab"
Str. Matei Basarab, nr. 32
Sector 3, București
 
 Telefon contact:
0722 588 010
0756 090 900
 
Email
(informaţii şi rezervări):
 
 
Coordonate GPS – Dojo:
44.430493, 26.113257
 
www.yoshinkan-aikido.ro
 

Prin înscrierea la curs (rezervarea locului sau plata avansului), confirmi că ai citit, înțeles şi acceptat Termenii şi Condițiile, așa cum sunt descrise AICI

 

Nume, Email