Expozitie aniversara - 3 ani NP

Implinim trei ani de cursuri la National Photographic.

 

Trei ani de cursuri fantastice, de cutreierat Bucurestiul in urma luminii de soare, a strazilor pitoresti, a texturilor, a instantaneelor, a expresiilor puternice. Trei ani de culoare vibranta, de alb-negru bogat si contrastat. Si nu in ultimul rand, trei ani de zambete si multe glume spuse in asteptarea cadrului perfect.

 

Am avut onoarea de a ii calauzi pe cursantii nostri, le-am indrumat primii pasi pe drumul fotografiei si i-am privit pe masura ce au crescut si si-au descoperit fiecare propria cale. Toti cei care ne-au calcat pragul au impartasit entuziasmul nostru si ne-au molipsit de starea de mirare si uimire fata de toate realizarile fotografice, de la primul "Ahaaa" rostit fata de intelegerea triadei Diafragma-Timp-ISO, pana la zambetul plin fata de un portret cu bokeh delicios realizat.

 

Ce inseamna aceasta in cifre?

Peste 30 de grupe de copii si adulti.

Peste 100 de intalniri fotografice practice de weekend.

Doua expozitii si o seara de proiectii.

Peste 15.000 de imagini realizate la curs.

 

Nu ne gandim la un mod mai frumos de a sarbatori aceasta varsta, decat alaturi de voi, dragii nostri cursanti. Prin urmare, joi in data de 2 aprilie la orele 19.00 va invitam sa petreceti alaturi de noi la un pahar de vorba si voie buna.

Iar cum arhivele noastre sunt doldora de imagini atent stranse de-a lungul ultimului an, dorim sa celebram cele mai bune imagini printr-o expozitie aniversara. Vom expune intr-un cadru relaxat cateva din multele imagini reusite pe care cursantii nostrii le-au realizat.

 

Nu uitati, joi pe 2 Aprilie, va asteptam incepand cu orele 19.00 la Vernisajul Expozitiei Aniversare National Photographic. Spatiul in care ne desfasuram este noul studio, aflat pe strada Giovanni Boccaccio nr 52, interfon 1. Mai multe detalii aici: 

http://nationalphotographic.ro/contact 

 

Va asteptam cu drag! :)

Cris Ardelean

National Photographic