Bosquito & Yoshinkan Aikido

"Între Bosquito și Yoshinkan Aikido a fost dragoste la prima vedere încă de acum doi ani!", a spus Radu Almășan, liderul trupei.

"Ca şi practicanţi, eu şi colegii mei de la Bosquito considerăm că ar fi ideal să afle cât mai mulţi copii şi părinţi despre o astfel de alternativă. Yoshinkan Aikido nu este doar un simplu sport, o altă metodă de a face mişcare, ci înseamnă cu mult mai mult: e o filozofie de viaţă, un mod de a te dezvolta armonios cu tine însuţi mai întâi, și apoi cu cei din jur. Aikido este o cale, iar băieţii de la Yoshinkan au un mod deosebit de a te îndruma pe ea." 

Radu Almășan, un artist desăvârșit prin definiție, cunoaște atât armonia muzicală, cât și pe cea din Dojo. El susține și promovează această metodă de autocunoaștere și dezvoltare spirituală. "Filozofia Yoshinkan Aikido este aceeaşi cu cea a Bosquito: non-combat, apel la armonie. De aceea vrem să afle cât mai multă lume despre ea. Suntem convinşi că va fi în folosul nostru, al tuturor!”, a mai adăugat el.

Proiectul ”Sanatate prin sport” - Interviu 12.05.2014

[12.05.2014]


Trupa BOSQUITO susţine Yoshinkan Aikido: A VOTAT proiectul „SĂNĂTATE PRIN SPORT”.
Poţi să o faci şi TU! Dă o şansă societăţii prin arta dezvoltării spirituale în armonie!
NE VEI MULŢUMI mai târziu. 

http://bit.ly/1hqJ236 

Ceea ce ştiţi cu toţii: am strâns peste 1000 de voturi pentru proiectul “Sănătate prin sport” aflat în competiția Idei din Ţara lui Andrei! Ceea ce aţi aflat din titlu: patru dintre ele sunt ale băieţilor de la “Bosquito”, prieteni mai vechi ai Yoshinkan Aikido. 

Radu AlmăşanDorin ȚapuCiprian Ioan Pascal şi Austin Jesse Mitchell au votat, aşa cum aţi făcut-o şi voi, după care s-au gândit cum să ajute în continuare. Aşa cum aţi încercat cu toţii. Soluția a fost organizarea unei şedinţe foto cu trupa “Bosquito” la un antrenament în dojo-ul Yoshinkan Aikido. Astfel am îmbinat utilul cu plăcutul. 

Cea mai bună metodă de promovare a proiectului Sănătate prin sport nu înseamnă doar vorbe din partea noastră, ci şi acţiune! Între Bosquito și Yoshinkan Aikido a fost dragoste la prima vedere încă de acum doi ani.”, a spus Radu Almășan, liderul trupei.

Ce şi cum a ieşit, se vede în fotografiile ataşate. Pentru atmosfera care a fost, nu e nici spaţiul necesar și nici momentul. Vom avea timp pentru asta în curând, atunci când vom relansa website-ul. :) Vă asigurăm că merită aşteptarea!

Ceea ce e foarte important ACUM e să adunăm cât mai multe voturi pentru proiectul din Ţara lui Andrei. Ştiţi că se poate, am văzut că v-aţi dat interesul, dar încă nu e de ajuns. 

Voi, practicanţii din fiecare săptămână, ştiţi de ce aţi votat şi de ce aţi încercat să duceţi vorba mai departe. Pentru ceilalţi, cei de la care sperăm să ne oferiţi în continuare sprijin, vă cerem doar atât: citiţi ce are de spus Radu, un artist prin definiţie, îndrăgostit iremediabil de o artă marţială deosebită – Aikido. Yoshinkan Aikido!

Mi se pare o iniţiativă foarte bună din partea Yoshinkan Aikido implementarea unui astfel de proiect. Ca şi practicanţi, eu şi colegii mei de la Bosquito considerăm că ar fi ideal să afle cât mai mulţi copii şi părinţi despre o astfel de alternativă. Yoshinkan Aikido nu este doar un simplu sport, o altă metodă de a face mişcare, ci înseamnă cu mult mai mult: e o filozofie de viaţă, un mod de a te dezvolta armonios cu tine însuţi mai întâi, și apoi cu cei din jur.Aikido este o cale, iar băieţii de la Yoshinkan au un mod deosebit de a te îndruma pe ea. Fanii noştri să voteze acest proiect, aşa cum am făcut-o și noi, pentru că merită!”, a precizat Radu. 

Filozofia Yoshinkan Aikido este aceeaşi cu cea a Bosquito: non-combat, apel la armonie. De aceea vrem să afle cât mai multă lume despre ea. Suntem convinşi că va fi în folosul nostru, al tuturor!”, a mai adăugat el. 

Dacă eşti practicant de Aikido, te rugăm să dai “share”! Dacă ţi se pare cel puţin interesant, atunci ne mulţumim şi cu un “like”. După primul antrenament împreună suntem convinşi că îți vei dori să participi la mai multe! 

Până atunci însă, acordă-ne cinci minute din cotidianul tău şi votează proiectul “Sănătate prin sport” din competiția Idei din Ţara lui Andrei: http://bit.ly/1hqJ236 

Noi îţi mulţumim anticipat! 
OSU!

Articol: Iulian Vâlvoiu
Foto: Cris Ardelean | National Photographic
 — at Yoshinkan Aikido - Romania.